Direct mailings

Onze kracht is vakmanschap

Elke dag staat een trots team van enthousiaste vakmensen voor je klaar in onze eigen drukkerij. Een drukkerij met een geavanceerd machinepark waarmee wij in staat zijn om onze klanten het beste op het gebied van drukwerk te bieden. De wereld verandert snel en digitalisering is niet meer te stoppen, maar onderscheiden doe je met beleving en aandacht. Hierdoor zien wij dat fysiek drukwerk weer terug is. De mogelijkheden om je te onderscheiden zijn immers oneindig. En dat doe je samen met ons.

Persoonlijk contact is de basis van onze werkwijze. We inspireren, denken mee en leggen de lat altijd hoog. Onze kwaliteit zie je niet alleen terug op papier, maar zeker ook in hoe we alles eromheen verzorgen.

“Drukwerk met plezier is ons motto“

Onze kernwaarden

Een medewerker van drukkerij Impreso is oprecht betrokken, heeft passie voor het vak, werkt met veel plezier en is trots op wat hij of zij elke dag kan bijdragen.

Zestig jaar ervaring

Impreso BV werd in 2014 opgericht als samenwerkingsverband (joint-venture) tussen MTB Holding BV en drukkerij Pietermans, die opgeteld over meer dan zestig jaar ervaring in de grafische industrie beschikken. Dit is dan ook de basis van ons bedrijf en onze ambitie. Wij zijn gevestigd in Maastricht en werken voor opdrachtgevers in de hele euregio.

Maastrichtse drukkunst

Impreso en de stad Maastricht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De stad heeft namelijk een rijke geschiedenis aan drukkunst. Al vanaf de 16e eeuw volgden lokale drukkers de ontwikkelingen in hun vakgebied op de voet. Het Maastrichtse Drukkunstmuseum schetst een goed beeld van het reilen en zeilen in een drukkerij door de eeuwen heen.

Drukwerk