Drukwerk

Drukwerk en digitaal printen

Voor al je offset- en digitale drukwerk kun je bij ons terecht. Wij beschikken over verschillende druktechnieken die afgestemd worden op jouw vraag. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Offset Drukwerk

Als je behoefte hebt aan het laten drukken van grote full colour oplages met een perfecte kwaliteit gebaseerd op PMS kleuren, dan kies je voor offset drukwerk. Doordat er eenmalig drukplaten worden gemaakt, zijn de opstartkosten hoger, maar uiteindelijk ben je bij een grotere oplage veel goedkoper uit.

Om topkwaliteit te garanderen beschikken we over een geavanceerd machinepark en hanteren we strenge prepress controles, waarbij proefdrukservice mogelijk is. De keuze in papiersoorten en afwerkmogelijkheden is eindeloos is bij offsetdrukken. Hierin adviseren wij je uiteraard graag.

Drukwerk

Digitaal printen

Met digitaal printen is veel mogelijk. Waarbij je met drukwerk vaak voorraad creëert, is het met digitaal printen mogelijk om op afroep te produceren. Het grote voordeel is dat je altijd actueel met je inhoud kunt zijn. Met ons geavanceerde machinepark kunnen we bij elke oplage de versienummers en inhoud aanpassen en zelfs personaliseren. De kracht van digitaal printen is dat elk exemplaar op maat kan worden gemaakt. Dit is mogelijk voor brochures, maar ook voor visitekaartjes, magazines en andere middelen.

Direct mailings

Vragen?

Neem contact op

Contact
sociaal ondernemen